Веселин Маринов брутално е напълнял напоследък. До това  заключение стигнаха

...
Веселин Маринов брутално е напълнял напоследък. До това  заключение стигнаха
Коментари Харесай

Веселин Маринов яко се угои

Веселин Маринов брутално е напълнял в последно време. До това  умозаключение стигнаха почитателите на най-харесваният от приблизително статистическите  българки артист на мелодични шлагери. Те видяха още, че потта  от тялото му се отделя в доста по-големи количества отпреди поради непотребните тлъстини. Които е натрупал в региона на шкембето. Което се е накатило на няколко ката.

" Как можа да се запуснеш толкоз ", се питат почитателите на Маринов, които се тормозят за здравето на любимеца си. Заради рисковата възраст на шейсетте, в която поради наднорменото тегло е допустимо да го покоси някой инфаркт или пък инсулт.

За угояването на Веско хората упрекват сегашната му половинка Веска. Която е известна с кулинарните си умения и съществено му угажда с всевъзможни вкусотии, изключително от сладкарските.

Самият артист явно  напълно се е запуснал и му е отървал края. Не мисли за външния си тип, нито за здравето си и се е отдал на кулинарен разврат.

След като се кротна, че има почтена половинка до себе си,  външния му тип спря да го интересува. Но и не се вълнува от мнението на феновете си, които пълнят залите му.Само дето в последно време се вижда отлив на хора от концертите му. Които не желаят да гледат по какъв начин пръхти и се поти на сцената изпълнителят на „ Жълта рокля ”.

Автор:Хотнюз.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР